The Sacred Thread of Yoga

Open Weekend Class List: Fri 15 Oct to Sun 17 Oct 2010

List of Beginners' Classes

Please come back and check again soon as more are being added all the time!

Please see some Notes to help you select your Open Weekend classes.

List the classes by Presenter: Presenter Name
List the classes by Type: All Class Types | A: Asana |  B: Breath | C: Divine | D: Off-Mat | E: Thread
List the classes by Level: All Levels | Beginners | Open | General | Intermediate | Advanced | Teachers

Class Type    Class Title Presenter Name Duration Scheduled
A: Asana      Yoga from the Ground Up    Marla Apt   1.5 hour(s) Sunday  07:30 am to 09:00 am
A: Asana  Iyengar    Surrendering To the Sublime    H S Arun   1.0 hour(s) Friday  04:30 pm to 05:30 pm
A: Asana      Inversions for beginners    Paul Cabanis   1.0 hour(s) Sunday  04:30 pm to 05:30 pm
A: Asana  Iyengar    Intro to Iyengar Yoga    Paul Cabanis   2.0 hour(s) Friday  11:00 am to 01:00 pm
A: Asana      The Joy is in the Journey    Lilias Folan   3.0 hour(s) Saturday  02:00 pm to 05:00 pm
C: Divine      Universal Raja Yoga     Andrey Lappa   3.0 hour(s) Friday  02:30 pm to 05:30 pm
E: Thread      What is Yoga and how to find the True Teacher and your own Yoga Way.     Andrey Lappa   1.5 hour(s) Friday  07:00 pm to 08:30 pm
A: Asana      Foundations of Practice, an Introduction to Fundamental Elements of Yoga Asana    Monique Schubert   2.0 hour(s) Sunday  10:30 am to 12:30 pm
A: Asana  Iyengar    Introduction to the wonders of Iyengar Yoga    Joan White   3.0 hour(s) Friday  05:00 pm to 08:00 pm

Home

Presenters

Classes

Schedule

General Information

Sacred Thread

Contributors