The Sacred Thread of Yoga

List of  [B] Breath and Energy  Classes—Open Weekend: Fri 15 Oct to Sun 17 Oct 2010

Complete list

Please see the Notes on these classes.

List the classes by Presenter: Presenter Name
List the classes by Type: All Class Types | A: Asana |  B: Breath | C: Divine | D: Off-Mat | E: Thread
List the classes by Level:All Levels | Beginners | Open | General | Intermediate | Advanced | Teachers

Presenter Name Class Title Class Type    Duration Scheduled
Katchie Ananda   Waking the Buddha in the Sangha     Open        1.5 hour(s) Friday  05:00 pm to 06:30 pm
H S Arun   Flowering On A Chair     Open    Iyengar    2.0 hour(s) Saturday  02:00 pm to 04:00 pm
Sherri Baptiste   Breath Is Life: with Sherri Baptiste     General    Baptiste     1.5 hour(s) Friday  10:00 am to 11:30 am
Nicki  Doane    Pranayama Practice with Nicki Doane and Eddie Modestini     Open        1.5 hour(s) Saturday  05:30 pm to 07:00 pm
Baird Hersey and Prana   Our Higher Voice     Open    Overtone Singing    2.0 hour(s) Sunday  11:30 am to 01:30 pm
Andrey Lappa   Universal Mandala Asana Vinyasa Yoga™     General        3.0 hour(s) Friday  07:00 am to 10:00 am
Andrey Lappa   Universal Vinyasa Yoga      General        3.0 hour(s) Saturday  10:30 am to 01:30 pm
Andrey Lappa   Universal Tantric Hatha Yoga      General        3.0 hour(s) Saturday  05:00 pm to 08:00 pm
Andrey Lappa   Universal Yoga. Energy Zones - Marmas and their stimulation with unique Asanas for the arms, legs and spine.     Open        3.0 hour(s) Sunday  01:00 pm to 04:00 pm
Andrey Lappa   Universal Partner Yoga      Open        3.0 hour(s) Sunday  05:00 pm to 08:00 pm
John Leebold   Pranayama and Modern Times     Open        1.0 hour(s) Friday  09:30 am to 10:30 am
Charles Matkin   Therapeutic Yoga     Open        1.5 hour(s) Saturday  11:00 am to 12:30 pm
Eddie Modestini   Pranayama Practice with Nicki Doane and Eddie Modestini     Open        1.5 hour(s) Saturday  05:30 pm to 07:00 pm
Richard Rosen   Introduction to Pranayama     Open        1.5 hour(s) Sunday  09:30 am to 11:00 am
Mark Stephens   Teaching Pranayamas: Ujjayi, Kapalabhati, Nadi Shodhana     Open    Hatha Yoga - Vinyasa     1.5 hour(s) Friday  10:30 am to 12:00 pm
Amy Weintraub   LifeForce Yoga to Manage Your Mood     General    asana, mantra, breath    3.0 hour(s) Friday  10:30 am to 01:30 pm

Home

Presenters

Classes

Schedule

General Information

Sacred Thread

Contributors