The Sacred Thread of Yoga

List of  [D] Off The Mat / Giving Back Classes—Open Weekend: Fri 15 Oct to Sun 17 Oct 2010

Complete list

Please see the Notes on these classes.

List the classes by Presenter: Presenter Name
List the classes by Type: All Class Types | A: Asana |  B: Breath | C: Divine | D: Off-Mat | E: Thread
List the classes by Level:All Levels | Beginners | Open | General | Intermediate | Advanced | Teachers

Presenter Name Class Title Class Type    Duration Scheduled
Swami Veda Bharati    Business Development and Prosperity: Banking on Your Yoga Practice       Open        1.0 hour(s) Sunday  09:00 am to 10:00 am
Scott Blossom    Ayurveda for Surviving the Flu Season      Open        1.0 hour(s) Friday  12:30 pm to 01:30 pm
Bobby Clennell    Drawing Yoga      Open    Drawing Class    3.5 hour(s) Sunday  03:00 pm to 06:30 pm
Monique Schubert    Planting Seeds: Teaching Yoga and Meditation to Young People      Teachers        3.0 hour(s) Friday  05:00 pm to 08:00 pm
Rama Vernon    Embodying the Yoga Sutras      Open    Lecture, Mantra & Med    1.5 hour(s) Saturday  01:00 pm to 02:30 pm
Amy Weintraub    LifeForce Yoga Meditation for Mood      General    Mudra, Mantra, Breath    1.0 hour(s) Saturday  01:00 pm to 02:00 pm

Home

Presenters

Classes

Schedule

General Information

Sacred Thread

Contributors