The Sacred Thread of Yoga

List of  [E] The Sacred Thread of Yoga Classes—Open Weekend: Fri 15 Oct to Sun 17 Oct 2010

Complete list

Please see the Notes on these classes.

List the classes by Presenter: Presenter Name
List the classes by Type: All Class Types | A: Asana |  B: Breath | C: Divine | D: Off-Mat | E: Thread
List the classes by Level:All Levels | Beginners | Open | General | Intermediate | Advanced | Teachers

Presenter Name Class Title Class Type    Duration Scheduled
Sherri Baptiste   Baptiste: America's Own Yoga Family with Sherri Baptiste ●    General    Baptiste     1.5 hour(s) Sunday  01:00 pm to 02:30 pm
Swami Veda Bharati   Living the Tradition: Enlightened Wisdom  ●    Open        1.5 hour(s) Saturday  03:30 pm to 05:00 pm
Nicki  Doane    Maya Yoga : A New Paradigm for Practice for Nicki Doane and Eddie Modestini ●    Open        3.0 hour(s) Sunday  05:00 pm to 08:00 pm
Lilias Folan   Greeting the Day in a Sacred Way with Lilias ●    General        1.0 hour(s) Sunday  07:00 am to 08:00 am
Andrey Lappa   What is Yoga and how to find the True Teacher and your own Yoga Way.  ●    Beginner        1.5 hour(s) Friday  07:00 pm to 08:30 pm
Eddie Modestini   Maya Yoga : A New Paradigm for Practice for Nicki Doane and Eddie Modestini ●    Open        3.0 hour(s) Sunday  05:00 pm to 08:00 pm
Rama Vernon   Guru - Sisya Tradition (Guru-Disciple) ●    Open    Lecture    1.5 hour(s) Saturday  06:00 pm to 07:30 pm
Amy Weintraub   LifeForce Yoga - Meeting Negative Beliefs on the Mat ●    Teachers        2.5 hour(s) Sunday  02:00 pm to 04:30 pm
Duncan Wong   FULL CIRCLE of Gratitude: San Francisco ●    Open        1.0 hour(s) Friday  05:00 pm to 06:00 pm

Home

Presenters

Classes

Schedule

General Information

Sacred Thread

Contributors